TIKTOK MARKETING

FLAX.STRATEGY

HET SNELST GROEIENDE PLATFORM

TikTok is de nieuwste trend op het gebied van sociale media met meer dan 3 miljoen gebruikers in Nederland. Al twee jaar op een rij is TikTok met ruime afstand het snelst groeiende social media platform. In 2022 ligt het aantal TikTok-gebruikers maar liefst 75% hoger dan een jaar eerder. Door de snelle groei en het unieke algoritme van dit platform is TikTok een perfect marketing- en reclameparadijs.

TikTok werkt met een uniek algoritme. De berichten die je plaatst worden in tegenstelling van Instagram en Facebook niet alleen aan je volgers getoond. Hierdoor kan je veel bekendheid genereren zonder dat je er direct veel geld in moet investeren. Wanneer je een campagne op facebook plaatst, dan zal je met een budget van €1000 ongeveer 100.000 mensen bereiken, deze bedragen kunnen natuurlijk nog veel hoger oplopen. Het interessante aan TikTok is dat je met een virale video 500.000 mensen, of meer, organisch kan bereiken.

Weinig bedrijven maken momenteel gebruik van de kansen die TikTok te bieden heeft. Daarom is dit voor jouw bedrijf een unieke kans om op te vallen!

Door het unieke algoritme van het platform is het maken van de juiste content extra belangrijk. Wij begrijpen dat dit lastig is en veel tijd kost. Flax.Influence kan het maken van content volledig uit handen nemen of content die aanspreekt voor jullie bedenken en uitwerken zodat je het alleen nog maar zelf hoeft te filmen! Daarnaast hebben wij een groot netwerk van creators die unieke content kunnen maken voor jouw bedrijf!