USER GENERATED CONTENT

FLAX.CREATORS

KLANT GERELATEERDE CONTENT

User generated content is content gemaakt door potentiële klanten. Dit kan in verschillende vormen, denk aan: video, foto of tekst. Net als met een influencer campagne, is een potentiële klant eerder in staat tot aankoop over te gaan dan bij traditionele manieren van marketing omdat zij het product of de dienst in gebruik zien bij iemand waarmee zij zich kunnen identificeren. We vertrouwen onze ‘medemens’ meer dan de bedrijven zelf. Dus stop met het maken en publiceren van content voor jouw doelgroep en start met het maken van content met jouw doelgroep.

Het grootste verschil tussen user generated content en Influencer marketing is dat de influencers de content plaatsen op hun social media kanalen waar zij een groot bereik hebben. Bij user generated content wordt de content gemaakt maar niet gepost of gepromoot op de kanalen van de content creators zelf. Content wordt alleen gepubliceerd via de kanalen van het merk of bedrijf.

De content wordt gemaakt door content creators gespecialiseerd in het maken van user generated content voor bedrijven. FLAX.INFLUENCE is jouw tussenpersoon voor het regelen en coordineren van deze user generated content via de juiste content creators.

Ben je als bedrijf dus opzoek naar iemand die content maakt voor jouw socials in de vorm van unboxing, uitleg en review video’s, zonder dat je er zelf dus naar om hoeft te kijken? Dan is user generated content wellicht datgene wat je zoekt.