ONZE SERVICES

FLAX.SERVICES

EN WAT DOEN JULLIE DAN PRECIES?

Wij helpen jou graag om jouw naamsbekendheid te vergroten, jouw online community uit te breiden of jouw omzet te verhogen. Wij doen dit door het creëren van aansprekende content en deze te publiceren via Instagram en TikTok of jouw eigen social media kanalen.

Wij zijn de specialisten in deze relatief nieuwe media. Met ons haal je kennis en ervaring in huis. Daarnaast beschik je altijd over voldoende capaciteit. Wij zijn nooit ziek, zijn betrouwbaar, werken sneller en hebben een breed netwerk aan influencers en content creators die we waar nodig kunnen inzetten.

Daardoor is uitbesteden simpelweg goed besteden. Onze diensten zijn weliswaar los van elkaar in te zetten maar hebben uiteindelijk wel alles met elkaar te maken. Daarom kijken we graag samen met jou allereerst naar de basis; wat is je campagne strategie, wat word je boodschap en hoe kunnen we dat slim plannen voor een groter bereik.

GOED VERHAAL.
NU LEKKER KORT GRAAG

Waar het om gaat is dat je bouwt aan het vertrouwen met je doelgroep. Je wilt nieuwe klanten vinden. Wij van WC eend verkopen WC eend is een strategie die niet meer werkt. Het inzetten van de juiste influencer of doordachte content werkt wel. De volger vertrouwt de maker en daarmee jouw product of bedrijf. Daarmee helpen we jou graag.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

GROW YOUR ONLINE PRESENCE.

Bouw aan jouw online visitekaartje!

INFLUENCER MARKETING

BRAND AMBASSADORS VAN JOUW MERK.

Bouw samen met ons aan een online community.

USER GENERATED CONTENT

KLANT GERELATEERDE CONTENT.

Maak gebruik van user generated content in jouw campagne voor nog meer vertrouwen.

TIKTOK MARKETING 

HET SNELST GROEIENDE PLATFORM.

Groei sneller dan jouw concurrenten.